Avanti Advisering

Avanti Advisering is een kantoor dat zich richt op verschillende disciplines van financiële dienstverlening. Zo is ons kantoor in staat om de rechterhand van de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf te zijn. Onze dienstverlening wordt in overleg met u op maat gesneden.

Als dienstverlener zijn wij door opleiding en ervaring, bekend met het reilen en zeilen van het MKB. Wij spreken uw taal en zijn gewend om met persoonlijk contact de belangen van onze cliënten te behartigen.

Wij zijn aangesloten bij het NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen). Hierdoor kunt u vertrouwen op een hoog kwaliteitsniveau en redelijke voorwaarden, deskundigheid en een correcte toepassing van beroepsregels.

Persoonlijk advies op maatAvanti Advisering

Administratie is meer dan een wettelijke verplichting.
Een betrouwbare, inzichtelijke en actuele administratie geeft belangrijke informatie aan de ondernemer.

Hoe ontwikkelt het resultaat zich, welke activiteiten blijven achter, hoe staat het met de liquiditeit en solvabiliteit, is het verantwoord om te investeren?
Wij houden privé en zakelijk niet gescheiden. Door een intensief contact met u, blijven wij op de hoogte van persoonlijke en zakelijke ontwikkelingen.

Belangrijke zaken die mede bepalend zijn voor het succes van uw onderneming. Administreren, signaleren en een persoonlijk advies op maat; het succesvolle concept van Avanti Advisering.

Kwaliteit in dienstverlening

Voorop staat dat wij kunnen instaan voor de kwaliteit van onze adviezen. Onze ruime ervaring, het hoge opleidingsniveau en het op de voet volgen van de ontwikkelingen in ons vakgebied staan daar garant voor.

Daarbij maken wij o.a. gebruik van het NOAB, waar permanente educatie een voorwaarde voor het lidmaatschap is.
Kwaliteit houdt ook in dat je weet waar je beperkingen liggen.

Daarom maakt Avanti Advisering, waar nodig, gebruik van specialisten op verschillende gebieden, zoals notaris, advocaat, fiscalist, (register)accountant, automatiseringsspecialist en dergelijke. De vertrouwensrelatie, het adequaat uitwisselen van betrouwbare informatie en de slagvaardigheid door het directe contact, vormen een goede basis voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom zijn wij aangesloten bij een netwerk van specialisten verenigd in de NOAB Adviesgroep. Deze groep is een keurkorps van fiscalisten, juristen, notarissen en (register)accountants. Op deze wijze kunnen wij een totaal pakket van administratieve dienstverlening, advisering en begeleiding bieden aan onze cliënten.

Totaal aanpak

Onze werkzaamheden beperken zich niet alleen tot het voeren van financiële- en salarisadministraties, het opstellen van jaarrekeningen en het doen van belastingaangiften. Een belangrijk deel van onze werkzaamheden bestaat uit het verstrekken van adviezen, onder andere op het gebied van:

  • fiscale zaken
  • financieringsaanvragen
  • oprichting, herstructurering en beëindiging van de onderneming
  • bedrijfsovernames
  • administratieve organisatie
  • opstellen van ondernemingsplannen
  • beoordelen van verzekeringen
  • investeringen
  • automatisering

Kortom, de continue zorg voor de kwaliteit van onze dienstverlening maakt Avanti Advisering tot een betrouwbare partner voor nu en voor de toekomst.