Ondernemingsplan

Een bedrijf starten is een hoop werk en een hoop zorgen. Die zorgen kan Avanti Advisering u uit handen nemen. Avanti Advisering ondersteunt en begeleidt starters in Purmerend en omstreken door een waterdicht ondernemingsplan op te stellen. Alles begint met een goed ondernemingsplan. In dit plan legt u de strategie en de planning op (middel)lange termijn vast. Gebaseerd op haalbare prognoses en met oog voor valkuilen.

Praktijk
Het maken van een ondernemingsplan is ingewikkeld. Avanti Advisering kan starters begeleiden bij het opstellen van een ondernemingsplan. Als u wilt kunnen wij het ondernemingsplan voor u schrijven. Maar wel aan de hand van uw inbreng. U neemt tenslotte de beslissingen en brengt deze in de praktijk. Wij begeleiden u bij het verkrijgen van de beste financiering.

Bouw op onze expertise
U kunt bouwen op de rijke ervaring van Avanti Advisering. We zijn vertrouwd met alle administratieve en ambtelijke hindernissen waarvoor starters worden geplaatst. Maar we kennen ook de juiste weg naar succesvol ondernemerschap. Daarbij halen we voor u het onderste uit de kan aan belastingtechnische en bedrijfseconomische voordelen. U kunt Avanti Advisering uw ondernemingsplan laten maken! Bij onze advisering staat altijd ons doel op de eerste plaats: Ondernemers beter laten presteren!

Contact
Geef uw financiële administratie uit handen aan Avanti Advisering. Neem nu vrijblijvend contact met ons op via info@avanti-advisering.nl of 0299-420870.